Izvor: telegraf.rs
15.06.2022 u 15:48
0

APPLE POMERA GRANICE: Evo koje nas promene očekuju sa Iphone 14

Međutim, novi iPhone 14, koji će verovatno biti predstavljen ove godine, donosi nove promene koje će se odnositi na prednju kameru. Prema izveštajima analitičara Ming-Či Kuo-a, Apple ima nove dobavljače hardvera za prednju kameru.

Kompanije kao što su Cowell, Genius, Alps i Luxshare su kompanije koje će proizvoditi delove za prednju kameru na iPhone-u 14. Takođe, Kuo ima informacije o novim karakteristikama prednje kamere iPhone-a 14.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

INTERNET EXPLORER ODLAZI U PENZIJU: Pretraživač od sutra bez tehničke podrške Microsofta

Kamera će imati autofokus, što će doprineti oštrijim fotografijama i generalno boljem kvalitetu slike. Takođe, kamera će imati sočivo sa 6 elemenata umesto sočiva sa 5 elemenata, što će takođe doprineti kvalitetu slike.

Prema izveštajima sajta 9to5Mac, prednja kamera iPhone-a 14 imaće veći otvor blende odnosno f/1.9. Poređenja radi iPhone 13 Pro ima prednju kameru sa otvorom blende f/2.2. Veći otvor blende omogući će bolje fotografije u uslovima slabog osvetljenja.

Poslednja velika promena prednje kamere iPhone-a dogodila se 2019. godine. iPhone 11 Pro je objavljen sa kamerom od 12 megapiksela, u poređenju sa kamerom od 7 megapiksela koju je imao njegov prethodnik. Od tada, karakteristike prednje kamere uglavnom su ostale iste.

Takođe, vizuelno prednja kamera na iPhone-u 14 će verovatno biti prilično drugačija. Odnosno imaće urez u obliku pilule umesto zareza kao na prethodnom iPhone-u na vrhu ekrana, prenosi PC Press.

iPhone 14 će biti dostupan u četiri različite verzije, sa dva obična modela i dva Pro modela. Prethodni izveštaji su ukazivali da će „Pro“ modeli biti znatno moćniji od „običnih“ modela, sa modulom glavne zadnje kamere od 48 megapiksela.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter