Izvor: happyBSC
14.01.2021 u 09:35
0

STIGAO JE SIGNAL Neverovatna aplikacija za razmenu poruka postala najtraženija poslednjih dana

Milioni stanovnika širom sveta, u poslednjih nekoliko dana napravili su naloge na aplikaciji za razmenu poruka „Signal“ i tako je učinili trenutno najtraženijom aplikacijom ove vrste na tržištu.

NAJVAŽNIJE DANAS

NAĐEN UROŠ KOJI SE IZGUBIO NA STAROJ PLANINI! Cele noći za njim su tragali spasioci

UPOZORENJE RADOJČIĆA: Epidemiološka situacija je bolja, ali nema mesta za opuštanje

OD DANAS: Počinje vakcinacija dobrovoljno prijavljenih građana

Prema službenim podacima, između četvrtka i nedelje, „Signal“ je instaliran više od 7,5 miliona puta. Nakon impresivnih rezultata u samo nekoliko dana, mnogi su se zapitali šta je razlog naglog rasta ove aplikacije.

Nakon što su vlasnici WhatsAppa odlučili da izmene određene uslove upotrebe aplikacije i tako značajno narušiti privatnost korisnika i ličnih podataka, mnogi su građani, naročito u onim državama gde je WhatsApp ubedljivo najviše korišćena aplikacija, videli „Signal“ kao idealnu alternativu.

Popularnosti aplikacije dodatno su doprinele i poznate ličnosti poput Elona Muska koji je nedavno na Tviteru objavio poruku i pozvao građane da koriste ovu aplikaciju.

Skok „Signala“ usledio je i nakon protesta u Vašingtonu i odluke tehnološke „velike četvorke“ da zabrane rad aplikacije „Parler“ koja je bila popularna kod pristalica Donalda Trampa.

Interesantno, vlasnik „Signala“ zapravo je suosnivač WhatsAppa Brajan Akton koji je napustio ovu kompaniju 2018. godine.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

DANAS JE MALI BOŽIĆ! SRBI slave SVETOG VASILIJA VELIKOG, a ovo su običaji o ovom danu!

Kragujevčanin skočio kroz prozor suda: Priveden zbog ranijeg prekršaja

VREMENSKA PROGNOZA ZA 14.JANUAR: Oblačno do 4C, za vikend LEDENI DANI!

Najveća prednost aplikacije „Signal“ u odnosu na slične, ali znatno popularnije aplikacije jeste podatak da su sve poruke na određeni način šifrirane i nijedna treća strana ne može imati uvid u njih kako bi to iskoristila zbog marketinške ili druge svrhe. Pošiljalac i primalac poruke jedine su osobe koje imaju uvid u sam sadržaj poruka.

Ipak, ogroman porast korisnika izazvao je i određene probleme samoj kompaniji pa su tako kodovi za verifikaciju novim korisnicima kasnili i po nekoliko dana. Iz kompanije su naglasili kako je ovaj problem rešen tokom vikenda i pozvali su građane da se pridruže zajednici korisnika aplikacije „Signal“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter