Izvor: Novosti
31.08.2023 u 07:17
0

STIŽE KINESKI ČETBOT: OVO NAUČNO ČUDO će VAM REŠAVATI sve ZADATKE, DAVATI SAVETE, REŠAVATI PROBLEME… (VIDEO)

KINESKA vlada odobrila je danas tehnološkom gigantu Baiduu da ponudi svoju platformu veštačke inteligencije (AI) “ErniBot” široj javnosti počevši od 31. avgusta.

Baidu je tako postala prva kompanija koja je dobila takvo odobrenje od regulatornih vlasti, prenosi Rojters.

Kompanija može da instalira ErniBot, koji podseća na ChatGPT u pretraživače i druge proizvode, što omogućava mnogim proizvodima da osvoje tržišni udeo dok čekaju odobrenje kineskih regulatora.

OPASNO! SREMCI U ŠOKU: GRAD BIJE i HAVARIŠE sve što IMAJU – u SRBIJI i DANAS UPOZORENJE NA NEPOGODE

U julu je Kineska kancelarija za sajber prostor najavila da će provajderi koji žele da ponude usluge javnosti morati da prođu bezbednosne procene i da će regulatori nastojati da podrže razvoj tehnologije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter