Izvor: KURIR.RS
05.09.2023 u 16:33
0

NEVEROVATAN PRIZOR U ŠANGAJU: Pojavile se slike konjanika i mlaznih aviona na pirinčanim poljima!

Jedinstveni oblik pejzažne umetnosti stvoren u poljima pirinča privlači veliki broj turista u predgrađa Šangaja, najvećeg finansijskog centra u Narodnoj Republici Kini.

– Na pirinčanom polju površine 2,8 hektara u mladice pirinča planski su zasađene kako bi se stvorile ogromne slike koje se mogu videti iz daljine. Od slika voća i košarkaških terena do mlaznih aviona i vozova, umetnici koriste pirinčana polja poput platna i na taj način oduševljavaju posetioce koji dolaze iz svih delova Kine.

PREMINUO SLAVNI REŽISER: Vilijam Fridkin ostaće upamćen po najpoznatijem HOROR blokbasteru

– Ja sam sa severa Kine i oduvek sam želeo da dođem ovde na jug kako bih video ova polja. Prizor je zaista neverovatan. Data je jedinstvena umetnička nota naizgled običnim poljim pirinča – rekao je jedan od psetilaca.

Osim što mogu uživati u posmatranju ovih velelepnih umetničkih dela turisti su pozvani da uživaju u raznim rekreativnim aktivnostima poput vožnje bicikla i kampovanja, ali i da se oprobaju u sadnji pirinča. U neposrednoj blizini ovih postoje hosteli, barovi kao i kafići gde se posetioci mogu osvežiti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter