Izvor: Kurir.rs
08.09.2020 u 14:55
0

FOLIJA JE NAJBOLJI SAVEZNIK U KUHINJI: Evo kako se ona pravilno KORISTI

Aluminijumska folija je odličan saveznik u svakoj kuhinji. Često se koristi prilikom pečenja, ali i kod zamrzavanja namirnica. Jedna strana folije je sjajna i ispolirana, a druga je mat. Jeste li se ikada zapitali koja je „prava“ strana folije, odnosno, jeste li pomislili kako je upravo sjajna strana ona prava?

Sjajna i mat strana folije nastaju zbog procesa proizvodnje, u zadnjoj fazi, kada dva sloja folije prolaze kroz valjak u isto vreme. Strana koja dolazi u dodir s visoko poliranim čeličnim valjkom postaje sjajna, a druga ostaje mat.

OVO MORATE ZNATI

DOBRE VESTI OD DR STEVANOVIĆA: Ne povećava se broj pacijenata sa ovom kliničkom slikom!

HOROR U ZRENJANINU: Žena izbola supruga u kući, on pokušao da potraži pomoć pa preminuo

Šapić izabran za predsednika Skupštine opštine Novi Beograd

DA SE NAJEŽITE! GEORGINA RODILA TROJKE A ONDA DOŽIVELA PAKAO: Ostavio je suprug a sada živi u deset kvadrata

Što se tiče korišćenja u domaćinstvu nije važno na koju stranu ćete je okrenuti, iako neki proizvođači aluminijumskih folija ističu da se maksimalna efikasnost postiže kada je hrana stavljena na mat stranu i omotana njome.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter