Izvor: Informer/BSC Happy
14.09.2023 u 15:04
1

KAKAV ISTORIJSKI DAN! MEKSIKANCI prikazali TELA VANZEMALJACA! – ŠOKIRALI SVET (VIDEO)

Dva leša koja su danas predstavljena političarima u Meksiku su navodno tela vanzemaljaca, koji imaju po tri prsta na šakama i specifičan oblik glave, slično kao mnogi vanzemaljci koji se mogu videti u filmovima.

Ufolog i novinar Haim Mausan je tvrdio da su tela pravi primerci vanzemaljskih bića i da nisu deo naše evolucije.

Dva tela su bila prikazana u kutijama sa staklenim poklopcima u meksičkom Kongresu a smatra se da su stari između sedamsto i hiljadu i osamsto godina.

Ufolog Haim Mausan je objasnio i da su rendgenski snimci pokazali da jedno od tela ima misteriozna jaja u sebi kao i da su DNK testovi pokazali da su dva mumificirana tela „očigledna predstava neljudskih bića“.

– Ovo nisu bića koja su pronađena u olupinama NLO, već su nađeni u rudnicima dijatoma (algi) i kasnije su fosilizirani – objasnio je. Dodao je da je više od trideset odsto količine DNK uzoraka „nepoznato“, kao i da je ustanovljeno da se u telima nalaze implantati napravljeni od retkih metala, poput osmijuma.

Tokom saslušanja, Mausan je pokazivao klipove uzoraka, kao i različite snimke koji su služili kao navodni dokazi da NLO postoje. Na događaju je bio prisutan i izvršni direktor organizacije „Americans for Safe Aerospace“, Rajan Grejvs, koji je ranije ove godine pred američkim Kongresom o potencijalnoj pretnji koji predstavljaju neidentifikovani vazdušni predmeti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KAKAV ISTORIJSKI DAN! MEKSIKANCI prikazali TELA VANZEMALJACA! – ŠOKIRALI SVET (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter