Izvor: Alo.rs
17.09.2023 u 11:49
0

KARADŽIĆ OTKRIO KO JE NAJVEĆI SRPSKI NEPRIJATELJ: Mi smo jedini narod na svetu koji ima prezime Ocokoljić (VIDEO)

Prvi predsednik Republike Srpske dr Radovan Karadžić na javnoj tribini SDS na Palama, u novembru 1990. godine govorio je o srpskoj podeli na četnike i partizane.

 – Mi smo jedini narod na svetu koji ima prezime Ocokoljić, nastalo, naravno, od zle istine da sin oca kolje. Pa dokle će se Srbi deliti na partizane i četnike. Najveći srpski neprijatelji su oni koji su ih podelili na partizane i četnike. Da je SDS postojala 1941. godine, borila bi se protiv Nemaca i ustaša, ali se ne bi delila. Zato je naša najveća pobeda izmirenje četnika i partizana, da se zanemari šta je bilo, te da se gleda u budućnost – kazao je Karadžić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter