Izvor: happybsc
25.01.2021 u 10:02
0

ODANI PAS! Šest dana čekao ispred bolnice obolelog gazdu (VIDEO)

Dobro znanu poslovicu da je pas najbolji čovekov prijatelj u svakom smislu je opravdao odani pas Bončuk iz Turske koji je šest dana ispred bolnice čekao svog obolelog vlasnika.

Kada je 14. januara Kemal Senturk vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu „Medical Park“ u Trabzonu, Bončuk je pobegao iz njegovog stana i pratio ga je. Svaki dan je strpljivo čekao da njegov vlasnik izađe iz bolnice.

– Bolničko osoblje obavestilo je Senturkovu porodicu o tome da Bončuk čeka ispred bolnice nakon čega su ga vratili kući. Ipak, pas je ponovo uspeo da pobegne i vratiti se pred bolnicu gde je šest dana čekao vlasnika – rekao je direktor bolnice Medical Park Murat Ercan. Bolničko osoblje svakodnevno je hranilo psa i brinulo o njemu, baš kao i o njegovom vlasniku.

Kako bi pokušao da uteši psa, Senturk je svaki dan tokom boravka u bolnici komunicirao s Bončukom kroz prozor. Njih dvojica inače su zajedno već devet godina. Kada je konačno otpušten, Senturk se s Bončukom susreo na kapiji bolnice, a emotivnom susretu svedočili su brojni medicinari i prolaznici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter