Izvor: Telegraf
28.09.2023 u 19:54
0

OSMOGODIŠNJA DEVOJČICA KAO SPAJDERMEN: Prosto se „lepi“ za zidove, a tek da vidite kako gleda televiziju (VIDEO)

Devojčica iz grada Fudžou u kineskoj pokrajini Fuđen postala je prava senzacija, pošto su njene jedinstvene sposobnosti “otkrivene” na internetu.

Nadzorne kamere u kući zabeležile su kako uživa dok gleda televiziju maltene s plafona! Deluje kao da je “zalepljena” za zid, a snimak je objavila majka.

Žena nije ni znala šta ćerka može da uradi, dok nije videla snimak. Ona je istakla da je devojčica od malih nogu iskazivala hrabrost i da je ne iznenađuje da se tako zabavlja.

Korisnici društvenih mreža su impresionirani veštinom osmogodišnjakinje, a pojedinci su pokušali da objasne sposobnost da ostane “prikovana” uz zid.

Ako je verovati “internet stručnjacima”, ugrađene ploče joj pomažu da održi stabilnost, a ulogu igra i njena (laka) telesna konstitucija.

Drugi se šale i savetuju majku da provere ima li devojčica neke “neobične ujede po telu”, aludirajući na Pitera Parkera kojeg je ujeo pauk posle čega je postao superheroj – Spajdermen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter