Izvor:
04.11.2019 u 16:57
0

OVO STJUARDESE NAJVIŠE MRZE: Pogodite o kom zahtevu putnika je reč! (FOTO)

Stjuardese najviše mrze kad od njih tražite da vam pomognu podignuti prtljag, sudeći prema najpopularnijoj stranici posvećenoj kabinskom osoblju na Facebooku, A Fly Guy's Cabin Crew Lounge.

Stranica koja ima gotovo 900 hiljada fanova na Facebooku se obrušila na velika osiguravajuća društva koja podstiču putnike da zatraže od posade pomoć pri podizanju ručnog prtljaga u prostor predviđen za to.

Međunarodna osiguravajuća kompanija Axa objavila je popis saveta za putovanja i njihov predlog broj jedan za izbegavanje bolova u leđima tokom putovanja je: Zatražite kabinsko osoblje da vam podigne težak prtljag! – započinje objava koja je postala viralna.

Pogodite ko puno putuje, AXA? Kabinsko osoblje. Pobrinućemo se da izbegnemo plaćanje putnog osiguranja kompaniji koja ne vodi računa o našem zdravlju i sigurnosti, napisali su.

Stidite se. Moj posao nije podizanje teških torbi. Definitivno ću vas izbegavati…, jedan je od komentara, a i mnogi drugi pozvali su na bojkot.

Mnogi su istaknuli i ironiju saveta osiguravajućeg društva; članove posade ne bi pokrivalo osiguranje, poput Axe, u slučaju povrede prilikom podizanja torbe – jer to nije u opisu njihovog posla.

Axa je ubrzo objavila izvinjenje i korekciju na svojoj Facebook stranici. Izvinjavamo se onima od vas koji su s pravom osporili članak koji smo objavili juče o kabinskom osoblju i velikom prtljagu. Izmenili smo to u svetlu vaših povratnih informacija, napisali su.

Izvor: Opušteno.rs
Foto:
Facebook/USAG-Karlsruhe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter