Izvor: Happy BSC Portal/Informer.rs
13.01.2024 u 09:10
0

OVU KUĆU PRATE BROJNE MISTERIOZNE PRIČE: Nalazi se na pustom ostrvu, a evo ko živi u njoj (VIDEO)

Najusamljenija kuća na svetu, koja se nalazi na malom pustom ostrvu Elidej, južno od Islanda. ima zanimljivu i misterioznu prošlost.

Najusamljenija kuća na svetu nalazi se na malom pustom ostrvu Elidej, južno od Islanda. Ovo živopisno mesto je nekada bilo dom brojnih porodica tokom 18. i 19. veka, ali je stalno bilo izloženo prirodnim katastrofama. Vremenom se broj stanovnika sve više smanjivao, ali su zato na površinu isplivale brojne misterije..

Ono malo preostalih stanovnika napustilo je ostrvo 1930. godine i preselilo se na kopno u potrazi za boljim životom. Od tada je ovo udaljeno mesto nenaseljeno, a usamljena kuća je iznedrila mnoge teorije zavere – neke otkačenije od drugih.ž

Prema jednoj priči, ovu kuću je izgradio ekscentrični bogataš koji je planirao da se povuče u Elidej u slučaju zombi apokalipse.

Druga priča tvrdi da u ovoj kući živi neobičan pustinjak, dok treća tvrdi da je kuća u vlasništvu pevačice Bjork, i da je pregovarala sa vladom da kupi celo ostrvo.

DANAS JE MAGIČAN DATUM: Niz 111 donosi veliku sreću, privlači ljubav u vaš život, evo šta da uradite

Život na Islandu može biti veoma zanimljiv, ali, nažalost, ovoga puta istina uopšte nije toliko uzbudljiva!

Naime, bela kuća je zapravo koliba koju je izgradilo lovačko udruženje Elidej. U cilju lakšeg odlaska u lov, udruženje ga je izgradilo kao bazu. Ima saunu koja se napaja sistemom kišnice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter