Izvor: TELEGRAF
16.10.2023 u 15:54
0

PLAŠI SE ŽENA! Ovaj čovek živi 55 godina izolovan od sveta (VIDEO)

Kalitke Nzamvita (71) je odlučio da se izoluje od sveta kao šesnaestogodišnjak. Kako bi se dovoljno “zaštitio” podigao je oko kuće ogradu visoku 4,5 metara.

Šta je nateralo žitelja Ruande na ovakvu odluku? On otkriva da se “plaši žena”, a njegov problem je prosto neizdrživ.

Kalitke objašnjava da nije mogao da podnese prisustvo lepšeg pola, niti da razgovarama s njima, pa se izolovao i oko kuće podigao drvenu ogradu.

Od tada nije izlazio među ljude, ali to ne znači da nema pomoć spoljašnjeg sveta. Zapravo, najviše mu “asistiraju” žene!

UNUCI MI ŽIVE U SVINJCU, DOK SNAJA PO CELI DAN „VISI“ NA TELEFONU: Kuća joj je prljava kao ŠTALA, ne znam šta da radim

– Ne voli da mu prilazimo, ili razgovaramo s njim, ali uzima stvari koje ostavljamo kod njegove kuće, poput odeće i hrane – kazala je članica lokalne zajednice.

Iako nikada nije potražio pomoć stručnjaka, niti postoji zvanična dijagnoza, veruje se da Kalitke pati od ginekofobije, retkog stanja koje podrazumeva “iracionalni strah od žena”.

– Užasavaju me. Zaključam se u kući, a imam i ogradu, kako bi bio siguran da mi se neće približiti- kazao je ovaj čovek.

Njegova priča je u avgustu dospela u javnost, posle priloga afričke medijske kompanije “Afrimak”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter