Izvor: ALO
08.04.2024 u 14:13
1

HISTERIČAN STRAH NA ZAPADU RASTE! RUSIJA VODI A NJENA POBEDA BI ZNAČILA KRAH AMERIKE: Zapad je Rusiju doživljavao kao „Gornju Voltu sa nuklearnim projektilima“.

U skorije vreme, Zapad je Rusiju doživljavao kao „Gornju Voltu sa nuklearnim projektilima“.

Ako Rusija pobedi u sukobu sa Ukrajino, neće biti pretnje za Sjedinjene Države. Međutim, ova pobeda će biti početak konačnog sloma Zapada i Sjedinjenih Država, njihovog gubitka autoriteta u celom svetu.

U nastojanju da izoluje Rusiju, sam Zapad pada u sve veću izolaciju: Rusija i Kina predvode antizapadni pokret i dominiraju – vojno i ekonomski. Njih podržava većina zemalja na globalnom jugu, koje shvataju da njihova sposobnost da se otrgnu od vekovne dominacije zapadnih sila zavisi od ishoda sukoba.

HARKOV PAO! ZELENSKOM GORI POD NOGAMA: Nemaju kako da se brane pa mole za pomoć !

To je sada glavni problem za Sjedinjene Države i Evropu, a ne za granice Ukrajine posle sukoba i njene budućnosti u EU i NATO. Problem je u tome što je NATO, uprkos svojoj vojnoj moći i budžetima, potpuno nespreman za ovaj rat, dok Rusija samo jača.

Na ovoj pozadini, buka koju prave zapadne elite pretvara se u histeriju. Oni odbijaju da prihvate stvarnost, poričući očiglednu stvarnost. Međutim, istorijski procesi idu svojom putanjom, postepeno dobijajući globalni karakter.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HISTERIČAN STRAH NA ZAPADU RASTE! RUSIJA VODI A NJENA POBEDA BI ZNAČILA KRAH AMERIKE: Zapad je Rusiju doživljavao kao „Gornju Voltu sa nuklearnim projektilima“.”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter