Izvor: BLIC.RS
20.08.2023 u 16:30
0

SANKANJE USRED AVGUSTA: Prizor iz Bijelog Polja hit na društvenim mrežama! (FOTO)

Nevreme koje je juče tokom dana pogodilo Crnu Goru, ostavilo je iza sebe nerealne scene.

Nažalost, i ovaj put su najviše stradali poljoprivrednici kojima su nanete velike štete.

Međutim, jedna slika iz Bijelog Polja, posebno se izdvojila.

Opština Bijelo Polje, bila je među najpogođenijima juče tokom nevremena, o čemu svedoče brojne slike koje nam dolaze iz Tomaševa, Ravne Rijeke Ribarevinama, Zatona.

U moru slika gde je grad pobio useve i plodove, jedna se izdvojila kao hit i to zahvaljujući jednom deki koji je iskoristio grad na najbolji mogući način i izveo unučiće na – sankanje!

ČAČANIN 36 GODINA VOZIO BEZ DOZVOLE: Radio čak i kao profesionalni vozač, a onda je SLUČAJNO otkriven

Kako se navodi, fotografija je nastala u mestu Ribarevine juče tokom dana.

U komentarima koji su nastupili ispod objave na stranici portala „Bijelo polje online“, ljudi su i pored velike muke koja je snašla ovaj deo Crne Gore, našli prostora i da se našale.

„Nije ni čuda, ja se sjećam da je moja pokojna baka pričala da je na današnji dan 1953. godine pao snijeg do čolanjka“, napisao je jedan Boba.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter