Izvor: Kurir.rs
23.11.2023 u 10:03
0

SMESTILA SAM ŽENU SVOG BRATA U ZATVOR NA DAN NJIHOVOG VENČANJA: Brutalna osveta ledi krv u žilama

Ako mislite da ne možete da uspostavite dobar odnos sa emotivnom partnerkom ili ženom svog rođenog brata – verujte da sve možete da ispravite sve dok je na dan venčanja ne smestite u zatvor. Jedna porodica sada proživljava veliku dramu jer je žena pokušala muževljevoj sestri da ukrade pse, pa je umesto vezivanja pred Bogom dobila vezivanje lisicama od strane policije.

POMERA SE STAROSNA GRANICA ZA VENČANJE: Engleska staje na put ugovorenim dečjim brakovima!

„Da li sam zla zato što sam smestila da uhapse snaju da dan njenog venčanja“, pitala je na početku svoje ispovesti na Reditu. Kada je objasnila razloge, sve je postalo još čudnije i smešnije, u neku ruku, a svi su se zapitali – da li je moralo toliko daleko da se ide. Ostavićemo vam na sud, a njenu njenu priču u vezi sa ovom jako škakljivom situacijom vam donosimo u celosti.

„Imam 24 godine, kao i moj muž i imamo tri psa – tri velška korgija i jednog pomeranca. Spasila sam ih iz azila koji je zatvoren pre šest meseci. Bili su u strašnom stanju i imali velike zdravstvene probleme. Veoma su prijateljski nastrojeni i privikli su se na novi život veoma dobro. Moja snaja Ejmi ih je videla nekoliko puta, pre nego što se incident desio. Rekla je da želi da joj oni budu nosioci burmi i cveća za njeno venčanje“, navodi devojka.

U nastavku je opsiala njihov odnos i razloge za izostavljanje sa spiska zvanica.

„Ejmi i ja se ne slažemo dobro uopšte. Rekla je veliki broj ružnih i zlih stvari o meni mojoj porodici. Ja čak nisam ni pozvana na venčanje jer bih „uništila vajb“. Ja sam tad rekla da ne može da koristi moje pse za venčanje iz više razloga, ukljućujući i to što nisam pozvana, a i zato što su svi imali operacije nekoliko dana ranije. Svi su bili sterilisani, a operisali su im i zube. Nije bila srećna što sam joj rekla ‘ne'“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter