Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
19.11.2023 u 16:42
0

ŠOK U MEKSIKU: Čudovište od 200 kilograma začepilo gradsku kanalizaciju (FOTO)

Komunalci u meksičkom gradu Sijudad Viktorija imali su pune ruke posla, pošto su dobili zadatak da izvuku opasnu neman iz kanalizacije.

Nadležni su saopštili da je zbog monstruma, dužine tri metra i težine 200 kilograma, protok vode bio smanjen za 70 odsto.

Priča podseća na kultni filmski serijal “Nindža kornjače”, ali nije nimalo simpatična, niti za najmlađe.

Dok su radnici čistili gradsku crpnu stanicu začuli su neobičnu buku, a daljom istragom je pronađen čudovišni krokodil koji je vrebao u mulju.

TITO SA GREŠKOM! Proverite da li imate ovu novčanicu, možete lepo da zaradite!

Na lice mesta su ubrzo stigli i pripadnici lokalne Civilne zaštite koji su asistirali u opasnom poduhvatu, a objavljene fotografije najbolje ilustruju njihov šok.

Nakon što je izvučen, krokodil je prebačen u njegovo prirodno stanište”, saopštile su lokalne vlasti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter