Izvor: Najzena
24.11.2023 u 16:20
0

STIŽE NAM MARS U STRELCU: Ovih pet horoskopskih znakova očekuje nalet energije i ambicije

Tokom prolaska Marsa kroz znak Strelca 24. novembra 2023. godine, neki horoskopski znaci će osetiti porast energije, ambicije ili želje za istraživanjem novih stvari.

1. Ovan

Ovan će osetiti povećanu energiju i strast. Mars, vladar njihovog znaka, daje dodatnu snagu njihovom prirodnom entuzijazmu. Biće skloniji da preuzmu inicijativu, da se bore za svoje ciljeve i da se osećaju dominantno, kao i da traže nove izazove.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. NOVEMBAR: Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

2. Blizanci

Blizanci mogu da osete povećanu duhovnu energiju. Mars u Strelcu ih podstiče da istražuju nove ideje i može ih podstaći da se uključe u komunikaciju ili uče nove veštine. Biće radoznaliji i spremniji za avanture.

3. Lav

Mars u Strelcu će podstaći Lavove da se ističu, budu još kreativniji i da budu prave vođe. Osećaće snažnu potrebu da izraze sebe i svoje ideje i biće spremni da ulože dodatne napore da postignu svoje ciljeve.

4. Vaga

Iako Vage neće direktno doživeti Mars u Strelcu kao drugi znaci, ovaj tranzit može da podstakne njihovu kreativnost i društvenost. Osećaće se inspirisanije i energičnije u svojim umetničkim ili društvenim aktivnostima.

5. Strelac

Mars u njihovom znaku će pojačati prirodnu energiju i strast za istraživanjem novih oblasti života. Osećaće potrebu za akcijom, možda čak i povećanu potrebu za avanturom i osvajanjem ciljeva. Biće motivisani ka svojim ciljevima i možda će se osećati hrabrijim u suočavanju sa izazovima, prenosi Sensa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter