Izvor: BSC Happy/telegraf.rs
22.11.2023 u 21:16
0

TAJNA SOBA IZA ORMARIĆA: Poruka na zidu čista misterija (VIDEO)

Jedna devojka iz SAD je nedavno podelila sa pratiocima na TikToku neobično otkriće - iza ormarića u kupatilu pronašla je skrivena vrata. Snimak je pregledan više od sedam miliona puta.

Devojka je, naravno, otvorila vrata i ušla u tajnu sobu, sve vreme snimajući telefonom.

Šareni zidovi bili su ukrašeni dečjim crtežima i ogromnim natpisom “Love Shack” (soba ljubavi). Uz to, vidljiva su tri ispisana imena – Rebeka, Keli i Sara.

Ona je upitala pratioce za mišljenje, pokušavajući da otkrije da li je reč o nekadašnjoj dečjoj sobi, ili nečem jezivijem.

“Ili je to zabavno malo skrovište, ili najjezivija stvar ikada”, napisala je jedna osoba, a druga se nadovezala: “Osećam se kao da su deca nestala tamo… Pozovite policiju”.

IGRATE LI OVAKO BILIJAR: U vazduhu špaga a drugarica kroz noge gađa belu kuglu (VIDEO)

Mnogi su pokušali da smire situaciju i podsetili na muzički hit “Love Shack”, koji je svojevremeno objavila grupa B-52.

Ostaje nejasno kada se devojka uselila u prostor, i gde se nalazi. Nakon prvobitnog šoka, ona je okrečila tajnu sobu i sada je koristi kao skladište za stare stvari.

@bigbrah1 what do i do ? #horror#horrortok#hiddenroom#hiddenroominmyhouse#halloween#scary#90s#analoghorror#fyp#scarytiktoks ♬ Originalton – philory

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter