Izvor: BSC happy
11.12.2023 u 12:36
0

VAZDUH KOJI BOLI: Jednim potezom pokazao surovost Južnog pola

Nećemo da ulazimo u raspravu da li je zima lepa ili ne već vam donosimo priču o muškarcu po imenu Džef, to jest njegovom iskustvu sa hladnoćom na Južnom polu.

Da bi dočarao koliko je hladno na Južnom polu, Džef je počeo da toči piće iz limenke, pa ostao šokiran onim što se desilo.

U snimku koji je sakupio skoro milion lajkova na TikToku vidi se kako se piće tokom točenja zamrzlo i kako je limenka ostala da visi, čvrsto oslonjena na tečnost koja se pretvorila u tamni led. Ovo Džefa nije demoralisalo već nasmejalo, a dok govori u kameru po njegovom dahu i zamrznutim trepavicama može se zaključiti da su ga hladnoća i mraz okovali.

Inače, Džef je otkiro da održava vozni park u istraživačkoj stanici na Južnom polu.

@thejeffcapps Trying to enjoy a soda at -64°C back in March #southpole #antarctica #antarctic #frozen #winteriscoming ♬ original sound – thejeffcapps

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter