Izvor: Tanjug
15.11.2023 u 11:18
0

VELIKA NOVČANA VREDNOST: Prodata jakna Majkla Džeksona, cena na aukciji premašila sva očekivanja

Zainteresovani su mogli kupiti i druge suvenire koje su nosili Džordž Majkl i Ejmi Vajnhaus

Jakna Majkla Džeksona, koju je nosio u reklami za Pepsi 1984. godine prodata je za 250.000 funti na aukciji u Londonu, prenosi Skaj Njuz.

Na aukciji, održanoj u petak, pored jakne su se našli i poznati komadi drugih velikih zvezda, poput Džordža Majkla i Ejmi Vajnhaus.

SKUPA USPOMENA: Jelovnik sa Titanika dostigao NEVEROVATNU cenu

Jakna zvezde grupe Wham! koju je nosio u muzičkom videu za pesmu „I Knew You Were Waiting (For Me)“, sa američkom pevačicom Aretom Frenklin, prodata je za 93.750 funti. Poznata kao La rocka, jakna je premašila sva očekivanja, pošto je njena očekivana vrednost bila između 30 i 60.000 funti.

Od drugih predmeta, na aukciji se našao i ukras za kosu Ejmi Vajnhaus koji je nosila u spotu za pesmu „You Know I’m No Good“ sa njenog poslednjeg albuma „Back to Black“.

printscreen/youtube/Amy Winehouse

Njegova procenjena vrednost bila je između 15. i 30.000, a prodat je za 18.750 funti.

Više od 200 komada muzičkih suvenira bilo je na prodaju na četvorodnevnoj aukciji zabave Propstore, a među njima bili su i predmeti grupa AC/DC, Queen, Oasis, Dejvid Bouvija, Elvisa Prislija, Džonija Mara i Bitlsa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter