Izvor: Happy BSC
10.02.2021 u 08:17
0

TI SI ALKOS: Igor napao Nejlu (VIDEO)

Igor je komentarisao Nejlino ponašanje.

– Uvek kad popije ne zna šta radi. Ponaša se kao pravi alkoholičar. Krene ovde da divlja i da se svađa sa svima – rekao je Igor

Nejlino ponašanje većina komentariše. Uvek kada popije napravi neki problem. Posle svake žurke želi da se bije sa nekim, ponaša se loše. Retko ko od ukućana ima hrabrosti da stane ispred Nejle i kaže joj sve u lice šta misli.

NAJVAŽNIJE DANAS

PREDSEDNIK SRBIJE PORUČIO: Naš izbor da čuvamo svoju zemlju, da imamo svoju armiju! (VIDEO)

Vladika Pahomije pozitivan na korona virus!

BOMBA I PUCNJAVA U AMERICI: Ranjeni kritično, zavladao STRAH! (FOTO)

KORONA PRESEK: Brojke rastu u Srbiji!

Nejla neko vreme nije pila alkohol, ali je opet krenula i onda nastane pravi pakao kada ona u takvom stanju krene da se svađa.

Kako će se Nejla dalje ponašati i da li će piti ostaje da vidimo.

Kako je Igor kometarisao Nejlu pogledajte u videu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter