Izvor: Happy BSC Portal
06.11.2023 u 11:28
0

SERIJA KOJU SVI OBOŽAVAJU: Bračni trougao svakog dana od 13.30 samo na HAPPY TV

Ne propustite novu epizodu intrigantne serije „Bračni trougao “ na Happy televiziji!

Kažu da je bes prevarene žene gori od vatre paklene, uverila sam se u to“ – u naletu emocija izgovorila je Asy Arslan (Cansu Dere) izigrana od strane svog supruga.

SERIJA KOJU SVI OBOŽAVAJU: Bračni trougao svakog dana od 13.30 samo na HAPPY TV

Ono što ju je paralisalo bilo je saznanje da je njen voljen Volkan Arslan (Caner Cindoruk) sve ono od čega svaka žena strepi – neveran muškarac.

Današnja epizoda donosi nove zaplete, i uzbudljive momente, ostanite uz naš program i saznajte šta se to dešava u najpopularnijem trouglu.

Džansu Dere proslavila se nakon što je tumačila veliki broj zapaženih uloga u popularnim ostvarenjima. Rođena je 14. oktobra 1980. godine u Ankari. Njena majka poreklom je iz Grčke, dok je otac iz Bugarske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Od trenutka kada se prvi put pojavila u javnosti, oduševila je sve prirodnim izgledom, te važi za jednu od najlepših i najplaćenijih turskih glumica.

Zbog svoje lepote 2000. godine ponela je titulu Mis Turske, te je trebalo da predstavlja svoju zemlju na Izboru za Mis. Kako se ovo takmičenje održavalo na Kipru, u gradu Nikoziji, grčkom delu, turska Vlada zavranila joj je učešće na svetskom takmičenju, te je Džansu ostala bez prilike da se bori za svetsku krunu na izboru lepote. Prvobitno se bavila modelingom, gde je bila zapažena zbog svog atraktivnog izgleda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter