Izvor: BSC happy portal
12.02.2024 u 12:27
0

HRABRI OMER IZ HIT SERIJE “SVE ZA MOJU PORODICU” OSVAJA SVET: Ukoliko imate jasan cilj, sve je u životu MOGUĆE – previranje bola i sreće ojačava svest

Šarmantnog glumca Bilala Jigita Kocaka upoznajemo kao mladog i zgodnog Omera u dramskoj seriji “Sve za moju porodicu” u kojoj se zajedno sa svojim bratom i sestrama bori sa raljama života, nakon što su im oba roditelja nastradala u kobnim nesrećama. 

NE PROPUSTITE NOVU MAESTRALNU SERIJU – “SVE ZA MOJU PORODICU” SAMO NA HAPPY TV: Uzbudljiva drama na plećima nosi razarajuću BOL

Jigit je privukao pažnju svetske javnosti, kako zbog neospornog talenta, tako i atraktivnog izgleda, a devojke širom sveta putem socijalne platforme “Instagram” prate svaki njegov korak. 

Sigurno se pitate kako je ovaj simpatični mladić dospeo u moćnu filmsku industriju – znakovi pored puta su bili istinski mač sudbine, ali isplatilo se!

– U Istanbul sam stigao kako bih studirao ekonomiju, ali sam ubrzo shvatio da to nije ono što istinski želim. Zvuči kao otrcana fraza, ali sam na Guglu upisao „glumački kurs“ i to me je dovelo do svega ovoga. Drago mi je što sam to učinio. Potom sam upoznao svoga agenta i glumačkog mentora. Obojica su i dalje uz mene – prisetio se Jigit svojih početaka pun naboja i sete. 

Istakao je i koliko mu se život promenio otkako je profesionalno angažovan širom zemlje. 

– Trenutno mnogo radim. To mi je pomoglo da se razvijem kao glumac. Stekao sam dosta iskustva. Međutim, mislim da sam tek na početku puta, stoga mi je jedino važno da stvaram, ali  kvalitetno – ističe mladi glumac, bez straha od neuspeha.

Zbog ljubavi prema sedmoj umetnosti odustao je i od studija finansija na prestižnom Ekonomskom fakultetu.

– Prekinuo sam studije na Ekonomskom fakultetu zbog glumačke karijere. Zapravo, nisam želeo studirati finansije, život me je naveo na taj odabir. Odlučio sam rizikovati i ostvariti svoje snove, drago mi je zbog toga. Sada sam na studijama glume, tako da sam ispunjen i po tom pitanju – završava razgovor božanstveni umetnik, pred kojim je blistava karijera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter