Izvor: happy
13.02.2024 u 14:29
0

MLADA ASIJE GAZI KRUPNIM KORACIMA I U PRIVATNOM ŽIVOTOM: Ko je prelepa tinejdžerka koja je ostala siroče u hit seriji “Sve za moju porodicu”?

Sedamnaestogodišnja glumica Su Burcu Jazgi Ćoskun oduševiće vas svojim talentom u novoj seriji  “Sve za moju porodicu”,  gde tumači lik Asije, tinejdžerke koja je na svirep način izgubila roditelje. 

NOVA NEVEROVATNA PRIČA – “SVE ZA MOJU PORODICU” SAMO NA HAPPY TV: Serija dobila još jedno priznanje, njena slava prevazilazi kontinente

Pokazala je izuzetnu zrelost, postala je stub porodice uz dozu majčinske privrženosti, a pritom nije odustala od školovanja.

 

Već nakon prve epizode, publika je osetila njen vanserijski talenat, te je po mišljenju filmskih kritičara čeka blistava karijera. Pred malim ekranima je od 2019. godine, kada se proslavila ulogom autentične devojčice.

O njenom privatnom životu se ne zna mnogo, s obzirom na to da je veoma stidljiva i nije pristalica javnih okupljanja, ali sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, možemo videti da Su Burcu uživa u jahanju, plesu i muzici. Multitalentovana devojka snagom karaktera sve postiže, te je jedna od popularnijih tinejdžerki širom Turske. Njeni video-snimci na kojima pleše postali su viralni, te mnogi oponašaju njene plesne korake.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter