Izvor: happbsc
11.02.2024 u 18:49
0

NOVA NEVEROVATNA PRIČA – “SVE ZA MOJU PORODICU” SAMO NA HAPPY TV: Serija dobila još jedno priznanje, njena slava prevazilazi kontinente

Serija , koja je prodata u različitim delovima sveta, postigla je ovaj uspeh snagom svoje priče i talenta svojih glumaca. Pored činjenice da još može da se nastavi, da je najavljena i njena peta sezona, a činjenica da veoma brojna publika nastavlja da prati seriju jedan je od najvažnijih dokaza da ovaj uspeh nije slučajnost.

PUBLIKA NJU KRIVI ZA SVE, ALI ONA JE U PRIVATNOM ŽIVOTU ČISTA DUŠA: Sve što niste znali o Suzan koja je zarobila tursku seriju “Sve za moju porodicu” (FOTO)

Serija priznata u zemlji sapunica
Na događaju održanom u Temple House u Majamiju, glumci TV serije “Sve za moju porodicu” trag na ceremoniji crvenog tepiha. Iigit Kocak i Lizge Comert, koji su prisustvovali večeri u ime TV serije “Sve za moju porodicu” pozirali su novinarima i odgovarali na pitanja stranih pripadnika medija.

Dvojac, koji je dobio intenzivnu pažnju štampe, takođe je te večeri dobio nagradu za uspeh TV serije “Sve za moju porodicu” u Latinskoj Americi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kardeslerim Dizisi (@kardeslerim)

Napeta dramska serija “Sve za moju porodicu” okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa će na ekranu publiku opet oduševljavati poznata glumica Ahu Agtu koja je u hit seriji “Tuđi život” dočarala pohlepnu advokaticu Džandan, dok će opakog Akifa igrati pozorišni i televizijski glumac Celil Nalcakan, poznat i po ulozi Dilavera u seriji “Sila”.

Pravo osveženje u hit seriji biće nova talentovana lica turske glumačke scene, poput Džigita Kocaka, Su Burcu Jazgi Coskun, Cihana Simseka, Onura Sejita Jarana i drugih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter