Izvor: Alo.rs
12.02.2024 u 10:07
2

FANTASTIČNA DRAMA „SVE ZA MOJU PORODICU“ ĆE VAS OPČINITI: Sudbinski vrtlog lomi srca

Neverovatna životna priča “Sve za moju porodicu” opčinila je publiku širom sveta, naročito zbog veoma realnog i dalekosežnog prikaza sudbine nedužnih ljudi koji su se suočili sa tragedijom.

NOVA NEVEROVATNA PRIČA – “SVE ZA MOJU PORODICU” SAMO NA HAPPY TV: Serija dobila još jedno priznanje, njena slava prevazilazi kontinente

Četvoro dece Kadir, Omer, Asije i Emel izgubili su roditelje na tragičan način, ali su istinskom podrškom i ljubavlju uspeli da prevaziđu sve teške momente i odbacivanja u najtežim životnim momentima. Da nisu imali jedni druge – posledice bi možda bile dalekosežnije.

U kojoj meri znači podrška porodice?

Kada se dogodi iznenadna promena, porodična disfunkcija i rascep, u ljudima može prouzrokovati toliko snažne emocije da čak nedeljama, mesecima i godinama mogu osećaju posledice. Naročito ukoliko govorimo o adolescentima i deci, koja su navikla na porodičnu toplinu, sigurnost i pažnju, a nju mogu osetiti samo od roditelja i braće i sestara. Kada je dogodi urušavanje fundamenta i ustaljenog spokoja, važno je potražiti adekvatnu pomoć i na sve načine ostati povezan s bližnjima, koliko god u tom momentu delovala – bezizlazna situacija. Savete, težnje, želje i strahove delite bezrezervno, to je jedini put ka istinskom prosperitetu. Zajedničke aktivnosti, očuvanje porodičnih vrednosti, svakodnevni razgovori mogu zaceliti sve rane.

Svakog radnog dana na Happy televiziji pratite neprikosnovenu dramu koja će vas prikovati za male ekrane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “FANTASTIČNA DRAMA „SVE ZA MOJU PORODICU“ ĆE VAS OPČINITI: Sudbinski vrtlog lomi srca”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter