Izvor: happy
14.02.2024 u 08:41
8

ZNATE LI KAKVE DAME MOGU OSVOJITI HARIZMATIČNOG OMERA? Proslavio se u nesvakidašnjoj drami “Sve za moju porodicu” i nežniji pol širom sveta ostavio bez daha

Na socijalnim platformama broji više od million pratilaca koji s nestrpljenjem čekaju svaku novu objavu sa seta, gde Jigit svakodnevno dokazuje neverovatnu moć

Otkako se pojavio na malim ekranima Bilal Jigit Kocan okupira pažnju dama širom sveta, kako zbog nesvakidašnje harizme i neposrednosti, tako i unikatnog talenta koji možemo uočiti u maestralnoj seriji “Sve za moju porodicu”, koja se emituje svakim radnim danom samo na Happy televiziji.

Na socijalnim platformama broji više od million pratilaca koji s nestrpljenjem čekaju svaku novu objavu sa seta, gde Jigit svakodnevno dokazuje neverovatnu moć transformacije.

Na suptilan način komunicira sa turskim medijima, ali ipak ne želi da gledaoci steknu utisak hladne i rezervisane osobe, kakva on zapravo i nije. Ono što najviše okupira svetsku javnost, jeste – da li mladi umetnik ima lepšu polovinu, a i to smo za vas saznali! Sam je, ali tačno zna šta traži od suprotnog pola.

Veoma je zreo i kod njega nema neodlučnosti.

– Obožavam decu. Svakako bih se želeo oženiti i postati otac. Videćeni hoće li mi biti suđeno da se oženim. Čini mi se da u posednje vreme ljudi u odnose ulaze zbog interesa. Teško je naći čak i prijateljske odnose koji se ne zasnivaju na interesima. Upravo zato nemam mnogo prijatelja, niti se previše družim. Površni odnosi nisu za mene. Radije biram biti sam – iskreno je poručio, a potom i dodao kakve ga devojke privlače.

– Mogu mi skrenuti pažnju isključivo devojke pune samopouzdanja, one koje su motivisane, žustre i spremne na rizik i prosperitet na svim životnim poljima. Osvešćenost i dubokoumnost me inspirišu, to je ta nit koja nas može spojiti. Ako me baš pitate koji je moj tip – senzualne, ženstvene, sofisticiranje dame, hajde da kažemo i platinaste plavuše, što ne znači da mi se neko tamnije puti ne možemo naći na životnom putu. Sve do konekcije i magnetne privlačnosti – bio je jasan mladi glumac koji pleni harizmom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

8 thoughts on “ZNATE LI KAKVE DAME MOGU OSVOJITI HARIZMATIČNOG OMERA? Proslavio se u nesvakidašnjoj drami “Sve za moju porodicu” i nežniji pol širom sveta ostavio bez daha”

  1. Zasto nema vise vikendom serija sa Oktajem Kanarkom,Ozanom Akbabom tj Ilijas itd..Podzemlje..molim vas vratite seriju..hvala puno..zamenili ste je bez objasnjenja..

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter