Izvor: HAPPYBSC
16.02.2024 u 15:54
3

SERIJA KOJA ĆE VAS PRIKOVATI ISPRED EKRANA:Turska serija “Sve za moju porodicu” ima sve veću bazu obožavatelja. Najnovije informacije takođe idu u prilog tome.

“Sve za moju porodicu” osvaja srca gledalaca svojom ponekad veoma emotivnom pričom. kako se snimaju i emituju nove sezone stižu sjajne vesti za ovaj projekat. Nova, odlična vest je o gledanosti, odnosno gledanosti koja je u porastu.

 

NOVA NEVEROVATNA PRIČA – “SVE ZA MOJU PORODICU” SAMO NA HAPPY TV: Serija dobila još jedno priznanje, njena slava prevazilazi kontinente

Naime emitovane 22 epizode, odnosno četvrte epizoda druge sezone zbaeležila je ogroman porast gledanosti. U sve tri kategorije u kojima se meri i izveštava, serija je zabeležila porast. U ukupnoj kategoriji, ocena epizode ​​je 7,94, što je 0,48 u odnosu na prethodnu epizodu.

“Sve za moju porodicu” je zabeležio i rast u AB kategoriji za 0,28. Ocena u toj kategoriji tada je bila 3,94. U kategoriji ABC1 ova turska serija zabeležila je rast od 0,48, tako da je rejting bio 5,24.

Odlične vesti za seriju koja očigledno ne mora da brine o budućnosti.

Napeta dramska serija “Sve za moju porodicu” okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa će na ekranu publiku opet oduševljavati poznata glumica Ahu Agtu koja je u hit seriji “Tuđi život” dočarala pohlepnu advokaticu Džandan, dok će opakog Akifa igrati pozorišni i televizijski glumac Celil Nalcakan, poznat i po ulozi Dilavera u seriji “Sila”.

Pravo osveženje u hit seriji biće nova talentovana lica turske glumačke scene, poput Džigita Kocaka, Su Burcu Jazgi Coskun, Cihana Simseka, Onura Sejita Jarana i drugih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SERIJA KOJA ĆE VAS PRIKOVATI ISPRED EKRANA:Turska serija “Sve za moju porodicu” ima sve veću bazu obožavatelja. Najnovije informacije takođe idu u prilog tome.”

  1. Užasno tužna serija , ja je više ne gledam, prvu sam odgledala i više ne , ćao , treba imati stomak za takvu seriju . Zašto ste kupili toliko tužnu seriju ?.

    5
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter