Izvor: BSC happy portal
29.08.2023 u 12:42
0

MAESTRALNI PRODUCENT I SCENARISTA „SRCA MAFIJE“ POZNAT I POŠTOVAN ŠIROM TURSKE: Ovo niste znali o čuvenom – Raci Sasmazu!

Legendarni Raci Sasmaz koji je stvorio seriju „Dolina vukova“ godinama pomera granicu produkcije telenovela. Tematika fantastične serije „Dolina vukova“ je slična kao i dosta glumaca, pa će publika koja je obožavala Dolinu voleti i njen svojevrsni nastavak. Oktaj Kajanardža, koji je i u Dolini igrao jednu od glavnih uloga, ovde je vodeći glumac.
Raci Sasmaz (rođen 30. oktobra 1973.), turski je biznismen, scenarista i producent, diplomirao je na Fakultetu za komunikacije, radio, televiziju i kinematografiju Univerziteta Marmara.
Sasmaz je radio kao scenarista u TV seriji „Deli Yurek“ sa Osmanom Sinavom. Godine 2001. napisao je svoj prvi filmski scenario za „Deli Yurek: Bumerang Cehennemi“. Nakon toga je napisao scenarije čuvene TV serije „Kurtlar Vadisi“.
Happy tv
Godine 2004. osnovao je vlastitu filmsku kompaniju „Pana film“ i preuzeo izvršni producent Kurtlar Vadisi.
Neki od njegovih TV serija su Ekmek Teknesi, Esref Saati, Kurtlar Vadisi Teror, Kurtlar Vadisi Pusu, a neki od filmskih projekata su Muro, Kurtlar Vadisi Irak, Kurtlar Vadisi Gladio, Kurtlar Vadisi Filistin.
U poslu je od 2010. godine, a poznat je kao najmlađi vlasnik holding kompanije u Turskoj.
Ima investicije u građevinarstvu, turizmu i industriji. Do 2015. godine ponovo se bavi filmom, kao scenarista i producent TV serije „Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz“.
Seriju „SRCE MAFIJE“ GLEDAJTE VIKENDOM NA HAPPY TV OD 21.00
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter