Izvor: BSC HAPPY
02.08.2023 u 17:35
0

SERIJA „ŽENSKAROŠ“ OSTAVLJA BEZ DAHA: Ne propustite NOVU EPIZODU VEČERAS od 21:30 samo na Happy TV!

Ne propustite novu epizodu najglednaije serije "Ženskaroš" večeras na Happy televiziji!

Ljubavna priča pruža više nego neobično i bogato iskustvo kroz svoje dijaloge, dramatične lukove radnje i mimike u celom telu.

Serija Ženskaroš je drugi projekat u kojem Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir rade zajedno.

Njihova međusobna privlačnost je više nego prisutna na ekranu, budite svedoci velike ljubavi koja se rađa između glavnih glumaca.

U večerašnjoj epizodi (S01E11) gledaćete:

Odgovor koji Jusuf daje na Feritino pitanje veoma ljuti Sejran i ona ne želi da vidi na Ferita ni Jusufa. Neprijatno iznenađenje čeka Ferit, koji noću izlazi sa Abidinom. Nesvesno fotografisan od strane novinara, Ferit traži od Orhana pomoć da se reši ove nevolje, a da Halis Aga ne zna. Osoba koja može pomoći Feritu u tom pogledu je Seiran.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter