Izvor: happybsc
12.11.2023 u 13:09
1

SVAKOG VIKENDA SAMO NA HAPPYTV „VELIKA PORODICA“: U susret najnovijoj epizodi , saznajte kakav suprug je jedan od glavnih likova

Serija VELIKA PORODICA je turska televizijska serija u akcionom, krimi i dramskom žanru, čija je prva epizoda emitovana 8. septembra 2015. godine.

Scenario su napisali Raci Šamaz i Bahadir Ozdener, a režirali Onur Tan, Zubeir Sasmaz i Baran Ozcailan.

Serija se sastoji od ukupno 6 sezona, a završava 199. epizodom, prvi put emitovanom 15. juna 2021. godine. Sada je ekskluzivno možete pratiti na kanalu HAPPY TV, svake subote i nedelje od 22.05

Jedan od glavnig glumaca u seriji Junus Emre Jildimer izjavio je da njegova mjaka obožava njegovu suprugu Majka mi je rekla da moram dobro da se brinem o svojoj ženi, siguran sam da je voli više od mene, reako je tom prilikom Emre.  Za njegovu karijeru kriva njegova majka.

Odrastao je u neobičnoj porodici u kojoj su mu roditelji u krvnom srodstvu, a odrastanje je bio nepoverljiv i imao je problema da sklapa prijateljstva

Majka je „kriva” za njegovu glumačku karijeru, a iako je teško dobijao prilike na sceni, Junus Emre Jildırımer je uspeo da postigne svetsku slavu.

Kaže da uloge i likove bira tako da mu budu najasličniji po karakteru i senzibilitetu. A veliku sličnost između sebe i likova koje igra objašnjava činjenicom da voli i da glumi i da gleda filmove zasnovane na stvarnim događajima.

– Kao gledalac biram sadržaj koji je realan jer izgleda stvarnije i izaziva želju da dalje istražujete – objasnio je glumac.

Gluma mu je oduvek delovala kao dobra profesija, ali kao dečaka život ga je odveo u drugom pravcu, pa je u srednjoj školi igrao košarku, ali nije imao priliku da napreduje. Da je gluma njegov poziv shvatio je nakon što ga je u predstavi očarao turski glumac Jetkin Dikindžiler. Zatim se, na nagovor majke, pridružio novoj pozorišnoj družini u Istanbulu.

– Iako je završila tek osnovnu školu, moja majka zna mnogo. On je veoma interesantna ličnost – kaže Junus. Majka ga je bolje naučila turski, ali i arapski, s obzirom na to da porodica ima arapske korene. Naučila ga je i pravilima lepog ponašanja.

– Stalno nas je upozoravala da moramo da pazimo kako se ponašamo u javnosti – rekao je glumac. Takođe, majka mu je rekla da ako želi da ima prijatelje, moraće da se uklopi. Mnogo je naučio o majčinim rečima i činjenici da je teško sklapati prijateljstva kada je došao u Istanbul, gde je uočio neke razlike između novog grada i rodnog Dijabarkira:

– Vidim da je novac ovde veoma bitan i da se o tome mnogo priča. U našem domu nikada ne pričamo o novcu, imamo ga da bismo ga potrošili. Takođe, u Istanbulu ljudi ne drže reč – kaže glumac. Pre svega iz tih razloga, u Istanbulu je stekao samo dva prijatelja, ali ni sa njima nije bio baš blizak, najviše zbog nepoverenja i straha. Kada je stigao u Istanbul, nije odmah počeo da glumi. Radio je razne poslove kao što su konobar i prodaja posuđa. Živeo je sa dedom, koji mu je rekao da, pošto ne želi da uči, mora da radi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SVAKOG VIKENDA SAMO NA HAPPYTV „VELIKA PORODICA“: U susret najnovijoj epizodi , saznajte kakav suprug je jedan od glavnih likova”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter