Izvor: BSC Happy
10.11.2023 u 17:03
6

“ŽENSKAROŠ“ SERIJA KOJA SE NE PROPUŠTA: Zavodnik, Ferit osvaja srca žena širom sveta

U seriji je izopačeni bogataš, a u stvarnosti je 25-godišnjak koji je zahvaljujući seriji "Ženskaroš” postao jedan od najpoželjnijih Turaka.

Turska dramska serija „Zenkaroš“, možete pratiti od utorka do petka na kanalu HAPPYTV, pravi je hit. Pored intrigantne radnje koja se vrti oko moćne istanbulske porodice, veliku pažnju privukli su i glumci. Glavnog lika Ferita otelotvorio je mladi Mert Ramazan Demir, koji mami uzdahe žena širom sveta.

U narednih nekoliko minuta predstavićemo vam intervju sa markantnim glumcem koji je otkrio kako ga je uloga Ferita promenila i da li je očekivao da će popularnost serije dostići tolike razmere.

U seriji je izopačeni bogataš, a u stvarnosti je 25-godišnjak koji je zahvaljujući seriji „Ženskaroš” postao jedan od najpoželjnijih Turaka. Mert Ramazan Demir je u privatnom vremenu sportski tip, voli boks, fudbal i košarku, a zbog uloge Ferita je, priznaje, počeo da se menja.
– Ovo je tako čudno. Posle 6 dana igranja ove uloge i mnogo sati, svi me pitaju da li su Ferit i Mert ista osoba. Ali naprotiv, pre nego što je ovaj projekat počeo, bio sam potpuno drugačiji čovek. Ali kada sam počeo da igram ulogu Ferita, polako sam postao on tokom procesa. Ponašam se kao Ferit u svakodnevnom životu. Menjam se u zavisnosti od Feritovog raspoloženja. Ponekad, ako je to scena sa razmaženom Feritom tog dana, postanem razmaženo dete. Ako će da se naljuti ili da viče na nekoga, ja ću ostatak dana provesti ljut – kaže Mert.

Njegovo raspoloženje sada zavisi od zavodnika Ferita, sina bogate porodice koji nastoji da izgradi život po svom ukusu. Iako nije zavidan lik, Ferit je osvojila srca žena širom sveta.

– Svake nedelje, uz novi scenario, upoznajem različite delove Ferita. Svake nedelje kažem sevi, da li je on zaista takav. Nakon što sam upoznao njegovu novu stranu. Generalno, Ferit je razmažen, samozadovoljan, čak previše samozadovoljan do narcizma. Ne poštuje ničije mišljenje osim svoje, ne ceni ništa. Najviše ceni svog dedu u kome vidi najveći autoritet. Osim njega, spreman je da odustane od bilo koga. Nakon što dobije ono što želi, nastavlja sa svojim životom – kaže Mert.

Ovaj par se, pored serije, povezuje i kada su kamere isključene. Kruže glasine da su Mert Ramazan Demir i glumica Afra Saracolu u vezi, a spekulacije je podstakla činjenica da je Afra raskinula sa svojim dugogodišnjim dečkom ubrzo nakon početka snimanja serije. Ne čudi što su predmet brojnih spekulacija, jer je serija pravi hit u Turskoj i šire.

– Iskreno, nisam ovo očekivao u početku. Naravno da sam znao da će to biti dobar projekat, ali nisam očekivao da će biti tako dobar i popularan širom sveta. Kada sam ušao u projekat, vremenom sam shvatio da je tim sa kojim radim jako dobar. Ta glumačka ekipa se savršeno uklapa. Video sam to kako je vreme prolazilo. Kasnije sam sebi rekao, ovaj projekat je ogroman! – rekao je Mert

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on ““ŽENSKAROŠ“ SERIJA KOJA SE NE PROPUŠTA: Zavodnik, Ferit osvaja srca žena širom sveta”

  1. Serija je super ostavljame bez spavanjGledam do12a nemogu se uspavati do2zbog turbulencija u serijiDragi su mi i ferit i sejran al mislim da nije bila tvrdoglava i slusala svoje srce prepustila uzivanju nebih doslo do ovakvog scenarijaZao mi je ferita sve je pokudao a za uzvrat nije dobio nista

    1
    0
    Odgovori
  2. Setija je sa puno uzbudljivoh i tuznih trenutaka.
    Osmislite nesto da Ferit prezivi i da se ostvari ljubav Ferita i Sejron da matorom Kohman agi Sejron podari naslednike,nije ver da oba unuka izgubi

    4
    0
    Odgovori
  3. Setija je sa puno uzbudljivoh i tuznih trenutaka.
    Osmislite nesto da Ferit prezivi i da se ostvari ljubav Ferita i Sejron da matorom Kohman agi Sejron podari naslednike,nije ver da oba unuka izgubi

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter