Izvor: najzena.rs
28.03.2022 u 21:54
0

Ispravite kosu na PRIRODAN način: KERATIN od semenki lana zameniće vam tretman kod FRIZERA i sačuvati NOVAC

Ova semenka se pokazala kao izuzetan preparat za kosu

Svi želimo lepu ravnu kosu, kojoj nije potrebno konstantno peglanje presom. Srećom postoje razni prirodni preparati za ispravljanje, koji će vam sačuvati novac i uštedeti vreme. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Najdelotvornije u ispravljanju kose, pokazala se maska od lanenog semena. On je bogat vitaminom B17, kao i vitaminom E. Za zdravu kosu prosto je neophodno je da koristimo preparate koji u sebi imaju ove vitamine.

Potrebno je:

1. šolja vode;

2. dve kašike lanenog semena;

3. jedna kašičica meda

4. dve kašičice ricinusovog ulja ili nekog drugog ulja

Priprema:

Jednu šolju vode sipajte u šerpicu i dodajte dve ili tri kašike lanenog semena. Morate pustiti da lan proključa da bi otpustio svoj prirodni gel, a zatim ga sklonite sa vatre i procedite gel od semena. 

U dobijeni gel dodajte med, ricinusovo ulje i sve to dobro promešajte. 

Kosu je potrebno blago pokvasiti i zatim nanositi masku pramen po pramen od korena do krajeva.  Masku ostavite da deluje 30 minuta, ali je nemojte vezivati, savijati u peškir. 

Isperite prvo hladnom vodom, i natrljajte samo regeneratorom kosu, nikako šamponom. Kosu pustite prirodno da se osusuši, a zatim svaki pramet pređite peglom za kosom po osam puta kako bi ostala ta ispravljenost kose. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter