Izvor:
03.06.2017 u 22:12
0

MODNI HIT ZA LETO: Svaka dama treba da ima ova tri modela minđuša! (foto)

Minđuše su ženstveni komad nakita koji suptilno uokviruje žensko lice i kompletira lični stil dame.

Ovog leta nose se retro modeli. Modni stručnjaci ističu kako bi svaka žena u svojoj kutijici s nakitom trebalo da ima ova tri modela minđuša.

1. Okrugle

Okrugle minđuše rasturale su modnu scenu 90-ih godina prošlog veka, a u poslednje vreme su ponovo popularne. Podignete kosu ako želite posebno da ih istaknete. Mogu se nositi u raznim dnevnim i noćnim varijantama.

Foto: pixabay.com

2. Viseće

Koju god boju ili stil izabrale, za ove je naušnice bitno da vise i da budu upečatljive. One posebno idu uz večernju kombinaciju, a ove godine u modi nema pravila pa ih možete nositi i u dnevnim varijantama.

Foto: pixabay.com

3. Biserne

Biserne minđuše nekada su bile rezervisane samo za svečane događaje, ali ta pravila više ne važe, pa se mogu nositi i u raznim dnevnim varijantama, a posebno su dobar izbor za sve žene koje preferiraju jednostavnost, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu.

Foto: pixabay.com

telegraf.rs
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter