Izvor:
01.11.2023 u 16:22
0

NE PROPUSTITE NOVU EPIZODU SERIJE „ŽENSKAROŠ“: Uverite se zašto su Ferit i Sejran omiljeni par sa malih ekrana!

Ne propustite novu epizodu najgledanije serije „Ženskaroš“ večeras u 23 časa na Happy televiziji

Serija „Ženskaroš“ spoj je modernog i tradicionalnog i radnje se uglavnom odvija u Istanbulu. Prati priču Sejran i Ferita, koji stupaju u brak po želji svojih porodica.

Dva glavna lika brzo su osvojila ljubav gledalaca širom sveta, a evo i zašto.

Likovi Ferita i Sejran prate svoje godine i po ponašanju, oblačenju i izgledu. Sejran ima oko 19 godina, a Ferit oko 24, i tako su i prikazani.

Glumci su prirodno lepi i vlada neverovatna hemija između njih. Njihovo ponašanje koje je u nekim momentima zrelo, a u nekim nezrelo, je prava slika njihovih generacija, pa shodno tome mnogi mogu da se identifikuju sa njima.

Lik Sejran tumači mlada glumica Afra Saracoglu. Visoka je 170 cm i dete je razvedenih roditelja. Odrasla je sa majkom i kaže da je njihova zajednička borba naučila da bude jača i odlučnija. Rođena je 02.12.1997. u Balikesiru, a školovala se na Univerzitetu Eskisehir Anadolu. Poznata je i po ulogama u serijama Faziletine kćeri i Sestre.

Mert Ramazan Demir, koji tumači lik Ferita, rođen je 1998. u Istanbulu kao peto dete (ima četvoricu starije braće) domaćice i trgovca. U svet glume otisnuo se zahvaljujući jednom od braće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter