Izvor: BSC Happy
26.10.2023 u 19:56
1

SERIJA ŽENSKAROŠ SAMO NA HAPPY TV: Producent o razlozima uspeha serije u preko 40 zemalja na svetu

Seriju ženskaroš koja je zabeležila neverovatan uspeh u svim zemljama u kojima je emitovana, kao i u Turskoj, možete pratiti od utorka do petka na kanalu HAPPYTV

Od premijere u septembru prošle godine, serija je licencirana za više od 35 teritorija širom sveta.  Od kada se pojavila  upisala se u istoriju turskih TV serija kao najuspešnije delo sezone.

Spektakularna serija ŽENSKAROŠ osvojila SVET do sada neviđenom SUDBINOM! OD UTORKA DO PETKA U 23.00 SAMO NA HAPPY TV

Serija Ženskaroš u kojoj glume Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, ima impresivnu priču, snažnu glumačku ekipu i ambijent koji će impresionirati one koji vole dramske priče. Takođe tu je i neverovatna hemija koja vlada između dvoje glavnih protagonista

Onur Guvenatam, producent serije,  je objasnio u svojoj izjavi u časopisu Varieti zašto je serijal  toliko popularan.

Prema rečima producenta, kao tajna uspeha ističe se činjenica da je priča serije zasnovana na stvarnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yalı Çapkını (@yalicapkiniresmi)

;

  • „Priču o dve mlade sestre pogođene brakom, mlade generacije širom sveta mogu da se povežu sa ovim likovima. Jer ili im je neko rekao za ovu situaciju ili su videli druge žene pogođene njom. Ovo je jedan od najvećih razloga za uspeh.”.

Zaista, pričanje iskustva dve mlade sestre sa brakom kroz snažnu priču i glumačku ekipu omogućilo je seriji Ženskaroš da postigne veoma dobru gledanost i brzo se proširi u više od 40 zemalja u inostranstvu. Nije poznato kako će se postići podrška publike u novim epizodama u drugoj sezoni jedan od planova je i vraćanje nekih bitnih likova u seriji koji su privukli pažnju publike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yalı Çapkını (@yalicapkiniresmi)

Onur Guvenatam u izjavi za magazin takođe navodi da su mnogo razmišljali o tome kako da dođu do publike. Poznati producent objašnjava da rade uzimajući u obzir različite ciljeve kao što su muška, porodična ili ženska demografija i navodi da im je cilj da dotaknu emocije ljudi širom sveta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SERIJA ŽENSKAROŠ SAMO NA HAPPY TV: Producent o razlozima uspeha serije u preko 40 zemalja na svetu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter