Izvor: Stil.rs
30.07.2020 u 21:14
0

ZA ZDRAVU I SJAJNU KOSU OVAJ VITAMIN JE KLJUČAN: Obnavlja je od korena do krajeva!

Čim počnete da koristite ovaj vitamin, primetićete drastičnu promenu u izgledu kose

Ulja za kosu jačaju i neguju vlasi, a posebno korisno je ulje vitamina E.

Vitamin E je antioksidans topljiv u mastima, stoga je u stanju da neutrališe slobodne radikale u koži, kosi i telu.

– Vitamin E stekao je veliku popularnost zbog svoje sposobnosti pretvaranja suve kose u bujniju i sjajniju. Veruje se da vitamin E može da smanji gubitak kose, poboljšati zdravlje samog temena i cirkulaciju, te dodati sjaj kosi – rekao je slavni stilista Nik Stenson.

OVO MORATE ZNATI…

DEMANTI IZ UPRAVE ZA SPREČAVANJE PRANJA NOVCA: Sprovode se redovne aktivnosti kao 2019. i 2018. godine

JEZIVO! SVAKI DRUGI PACIJENT NA RESPIRATORU UMRE: Nemačka studija iznela zabrinjavajuće podatke!

OD KORONA PRI ZEMLJE DO PAKLA PANDEMIJE ZA PAR MESECI: Ova zemlja je ubrzano vratila restrikcije koje je davno ukinula!

LAJČAK POSLE SASTANKA U BRISELU: Važan korak u dijalogu Beograda i Prištine, nastavak krajem avgusta!

Brojna istraživanja potvrđuju mnoge prednosti vitamina E.

Neka istraživanja tvrde da vitamin E može poboljšati celokupnu cirkulaciju tela. Cirkulacija je takođe povezana sa zdravim rastom kose. Tako mnogi stručnjaci za kosu zaključuju da ćete primenom vitamina E podstaći cirkulaciju temena.

On stvara zaštitni sloj na površini kože glave što pomaže da ostane hidrirana i sprečava da lojne žlezde podivljaju u proizvodnji sebuma. Ovaj vitamin je koristan i za sprečavanje cvetanja krajeva.

– Jednostavan način za korišćenje je nanošenje na kosu i teme, ravnomerno raspoređivanje i dopuštanje da odstoji na kosi 10 do 15 minuta pre nego što nanesete šampon i normalno operete kosu – kaže Stenson i dodaje da je ulje vitamina E izvrsno za bilo koju kosu koja je prirodno suva.

Kosa se vitaminom E može negovati i spolja, ali i iznutra redovnim konzumiranjem namirnica bogatih vitminom E, jer tako ishranjujemo ćelije vlasišta iznutra. Na taj način obezbeđujemo dovoljno materijala za pravilan, brz rast kose i manje mogućnosti za njeno preterano opadanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter