Izvor: Kurir.rs
17.07.2023 u 12:23
0

ZANIMLJIVA SCENA NA KONFERENCIJI: Alkaraza ŠOKIRALE Đokovićeve reči: „To što je Novak rekao je LUDO“ (VIDEO)

Noletu je poraz teško pao, ali je odao priznanje rivalu i izneo niz komplimenata na račun njegove igre

Nakon zanimljivog pitanja novinara Alkaraz je prasnuo u smeh…

Nakon bolnog poraza u finalu Vimbldona Novak Đoković nije štedeo pohvale na račun svog rivala Karlosa Alkaraza, što je oduševilo mladog Španca.

Alkaraz je u dramatičnom, maratonskom meču savladao Đokovića rezultatom 3:2 i prvi put u karijeri osvojio trofej namenjen šampionu Vimbldona.

Noletu je poraz teško pao, ali je odao priznanje rivalu i izneo niz komplimenata na račun njegove igre.

On je na konferenciji za medije istakao da je Karlos pokupio najbolje od „velike trojke“ i pokazao zavidnu zrelost i mentalnu snagu za jednog 20-godišnjaka.

U svojim hvalospevima Novak je istakao da su Rodžer i Rafa imali svoje mane, za razliku od Alkaraza koji je kompletan igrač.

Na konferenciji Španca novinar je preneo Karlosu Novakove reči i zamolio ga za komentar.

Usledila je izuzetno zanimljiva reakcija mladog tenisera. Bio je u u blagom šoku kada je čuo šta je najuspešniji teniser u istoriji rekao o njemu.

Iskreno se nasmejao i odgovorio:

„To što je Novak rekao je skroz ludo, najiskrenijje. Ali ja sebe smatram kompletnim teniserom. Mislim da imam dobre udarce, fizičku snagu, mentalnu snagu da se borim sa ovakvim situacijama. Ne znam. Verovatno je u pravu. Ali ne želim da razmišljam o tome. Želim da mislim da sam samo Karlos Alkaraz, ali da, verovatno imam delove igre svakog od fantastičnih igrača“, rekao je Alkaraz.

Njegovu reakciju možete pogledati na 7:53.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter