Izvor: BSC HAPPY/SK
17.11.2023 u 16:25
0

ALKARAZOV TRENER ZNA: Nema dileme ko je GOAT!

Huan Karlos Ferero, trener Karlosa Alkaraza, ističe da nema debate u vezi s time ko je najvećih svih vremena.

Sa dešavanja sa Završnog mastersa u Torinu pratite u direktnim prenosima ekskluzivno na kanalima Sport kluba, SBB mreži i EON platformi.

Sa Đokovićevim brojevima nema debate. Može da vam se dopada više Rafa, može da vam se dopada više Federera, ali kada je reč o brojevima – najbolji u istoriji je Đoković – rekao je popularni Komarac i dodao:

NOVAKA POSLUŽILA SREĆA: Siner savladao Runea i poslao Đokovića u polufinale turnira u Torinu

– Ne iznenađuje me što je Nole uzeo tri slema. On je igrač koji živi za tenis i za to da postiže najbolje moguće rezultate. Sve radi kako bi bio fizički savršen, od ishrane do odmora. Moraš da budeš vrhunski u mnogo stvari da bi bio tu. Danas je to veoma teško – imati i normalan život i biti profesionalac, posvetiti se dovoljno tenisu. Đoković je najbolji u tome, posvećen je.

Ferero ističe da Alkaraz nije stavio dodatni pritisak na sebe rečima da „misli o Novaku na svakom treningu“.

Ne pričamo samo o tome, ne pričamo o tome da jurimo Đokovića, ali to je i normalno da misliš o tome kako da stigneš broja jedan, kada si na mestu dva. Ipak, igraš sa raznim rivalima, ne samo sa Novakom – mnogi se moraju dobiti da bi se stiglo do njega – zaključuje Ferero.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter