Izvor: Tanjug
24.01.2023 u 19:57
0

Andrej Rubljov zna recept za pobedu protiv Đokovića: „Jedina šansa je da igram svoj najbolji tenis, da se borim za svaku loptu!“

Protivnik srpskog tenisera Novaka Đokovića u četvrtfinalu Australian Opena, Rus Andrej Rubljov izjavio je da mu je jedina šansa za trijumf da igra svoj najbolji tenis.

„Znam da je Novaka veoma teško pobediti, posebno na grend slem turnirima, izjavio je Rubljov.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće sutra protiv Rusa Andreja Rubljova u četvrtfinalu Australian Opena.

Znaš da si uspeo kada ti crtaju lik u polju kukuruza: Argentinac se na nesvakidašnji način zahvalio Lionelu Mesiju za titulu svetskog šampiona! (VIDEO)

„On ima najveće iskustvo u ovakvim mečevima. Jedan je od najboljih u istoriji. Jedina šansa je da igram svoj najbolji tenis, da se borim za svaku loptu. To je jedina šansa. Ne mislim da je njegova povreda strašna, nimalo. Ne znam. On igra. Pobeđuje“ izjavio je Rubljov.

Pobednik ovog meča sastaće se u polufinalu sa boljim iz duela Tomi Pol – Ben Šelton.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter