Izvor: NOVASPORT
04.01.2024 u 18:54
0

ARESNAL NE ODUSTAJE OD VLAHOVIĆA: Juventus spreman da proda Srbina, moraju da se dogovore o ceni

Arsenal i Mikel Arteta imaju ograničena novčana sredstva za dovođenje pojačanja i u zavisnosti od prioriteta, moraće da uklope želje i mogućnosti.

Kako pišu Britanci, Juventus je odredio cenu za svog napadača na 50 miliona funti, što je oko 58 miliona evra.Veruje se da bi Dušan bio spreman da promeni sredinu, pošto je u Torinu već dve godine i nije uspeo da se uklopi u taj sistem.

 

Međutim, Vlahović nije jedina meta „tobdžija“. Tu je i Ajvan Toni za koga je Brentford rešio da dobro zaradi i traži 100 miliona funti.

To će Arsenalu u januaru biti nedostižno, zbog čega se spominje i sjajni Viktor Bonifejs.

Poznato je da Mikel Arteta traži tri pojačanja, a da se spekuliše i u Martinu Zubimendiju i Pedru Netu kad se priča o tome koja se tri imena traže.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter