Izvor: BSC HAPPY
25.01.2024 u 23:49
0

MEČ KOJI ČEKA CELA PLANETA: Novak i Siner na teren izlaze u 4:30, a jedna vest ih je obradovala

Ostalo je još malo vremena do okršaja prvog i četvrtog igrača na planeti. Novak Đoković i Janik Siner na teren će izaći oko 4 sata i 30 minuta po našem vremenu.

Đoković i Siner su već mesecima bez konkurencije najbolji teniseri sveta, tako da je na neki način sudar Đokovića i Sinera finale pre finala.

U poslednja dva meča koje su odigrali Đoković i Siner ostvarili su po pobedu, Srbin na Završnom turniru, Italijan u Dejvis kupu, ali grend slem je posebna priča.

Kladionice su dale procene za taj meč, a onda su ih korigovale.

Na Novaka je sada kvota 1.5, a na Janika 2.65, što je nešto lošije u odnosu na prve procene za Đokovića.

KLADIONICE REKLE SVOJE: Evo kakve su šanse Đokovića u meču protiv Sinera!

Pred ovaj okršaj koji garantuje sjajan tenis jedna vest je posebno obradovala rivale, kojima će im zadatak biti malo olakšan.

Vremenska prognoza obećava idealne uslove za tenis, pošto se ne predviđa da će biti velike vrućine. Jutarnja temperatura će biti oko 12 stepeni, a dnevna 22. Ne očekuje se kiša, ali će duvati umeren i jak severo-zapadni vetar brzinom od 24 kilometra na čas, s udarima do 50 kilometara na čas, što može da napravi probleme teniserima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter