Izvor: Sputnjik
02.09.2023 u 17:16
0

BRAVOO IVANAAA!!! ZLATNA ATLETIČARKA u DIJAMANTSKOJ LIGI PONOVO NAJBOLJE SKOČILA

Ivana Vuleta, srpska atletičarka, trijumfovala je na mitingu Dijamantske Lige u kineskom Sjamenu sa najboljim skokom od 6,88 metara.

Maestralna Ivana Vuleta ostvarila je rekordnu osamnaestu pobedu na mitinzima Dijamantske Lige, a finale Dijamantske Lige na programu je 16. septembra u Judžinu.
Poznato je da proslavljena srpska atletičarka najčešće najbolji rezultat ostvari skokom preko sedam metara, ali ovoga puta je taktički čuvala snagu za finale.
 – Zadovoljni smo pobedom kao i rezultatom s obzirom da je Ivana danas skakala iz skraćenog zaleta kako bi sačuvala snagu i svežinu za finale – istakao je trener Goran Obradović.
U svojoj kolekciji Vuleta do sada ima četiri osvojena Dijamanta, najprestižniji trofeji kada su u pitanju atletski mitinzi.
Srpska kraljica atletike u fantastičnoj je formi čemu svedoči i nedavno osvojena zlatna medalja na Svetskom prvenstvu. Ivana je posle osvajanja najsjajnijeg odličja najavila da će se povući i završiti karijeru kada se budu završile Olimpijske igre u Parizu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter