Izvor: BSC HAPPY
23.11.2023 u 16:45
0

„ČAST JE IGRATI ZA SRBIJU“: Novak spreman za prvi meč Dejvis kupa, na teren će kasnije nego što je očekivano

Novak Đoković je u Malagu stigao iz Torina, gde je osvojio Završni masters.  Ostalo mu je da osvoji i Dejvis kup još za najbolju sezonu u karijeri, a postao bi prvi posle 30 godina koji je u istoj sezoni uzeo i Završni masters i Dejvis kup.

– Uvek je najveća čast i privilegija biti deo srpskog Dejvis kup tima. Dejvis kup za koji znamo je najvrednije ekipno takmičenje u istoriji tenisa. Osvojili smo ga još 2010. i to je bila prekretnica za sve naše individualne karijere. Ja lično sam imao ubedljivo najbolju sezonu u karijeri 2011, pobedio sam više od 40 mečeva zaredom. Mislim da je sve to bila zasluga za osvajanje Dejvis kupa i za neki osećaj i talas koji smo jahali nakon pobede. Bilo je tako, svi smo bili srećni i ponosni na dostignuće, a podrška i prijateljstvo koje smo izgradili te godine je nešto što nosimo i danas – rekao je Đoković.

PROMENA U TIMU SRBIJE: Troicki doneo neočekivanu odluku pred meč četvrtfinala

Ističe najbolji teniser sveta da je spreman da pruži svoj maksimum na terenu protiv Kamerona Norija.

Pa, Kem Nori, znate, očigledno, je sada među 15 najboljih igrača, znate, nekoliko godina je takođe bio među prvih deset. Veoma je profesionalan. Znate, sjajan je borac, veliki takmičar. Levoruk. Očigledno da nema previše levorukih igrača. Pokazao je i dokazao da može podjednako dobro da igra na svakoj podlozi. Ima solidan, jedan od najpouzdanijih bekhend udaraca u tenisu. A onda, znate da pravi štetu forhendom i očigledno da na servisu koristi to što igra levom rukom u svoju korist. Tako da sam igrao protiv njega na različitim podlogama i znam šta da očekujem. Tako da ću se spremiti za to – zaključio je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter