Izvor: happy
10.02.2024 u 16:25
0

CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC: VAR poništio treći gol crveno-belih!

Ovaj duel je počeo u 16.30 časova na "Marakani"

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Voždovca meč 20. kola Superlige Srbije.

CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC 3:0

2. POLUVREME

73. minut – Izmena kod Zvezde: Lučić umesto Olajinke. Izmena i kod Voždovca: Antonijevič na terenu umesto Mitrovića.

71. minut – DRAMA NA MARAKANI! Golman Zvezde Popović je posle jednog duela ostao da leži na zemlji! Saigrači su odmah pritrčali, a medicinska ekipa je na terenu… Scena je bila jeziva! Srećom, posle ukazane medicinske pomoći Popović se pridigao i dao znak treneru Milojeviću da može da završi meč.

67. minut – KAKVA PRILIKA ZA ZVEZDU! Imao je Olajinka stoprocentnu šansu i promašio je! Sa leve strane, na samo nekoliko metara od gola, loše je zahvatio loptu i poslao je daleko od gola!

65. minut – IZMENA KOD VOŽDOVCA! Vujanović izašao, Petrović ušao.

63. minut – DVOSTRUKA IZMENA KOD ZVEZDE! Šljivić izlazi – Ivanić je na terenu, Rodić je van igre – Radojević ulazi umesto njega.

60. minut – Pokušavaju gosti, ali bez šanse koja bi ugrozila gol Popovića.

52. minut – DELIJE NAPRAVILE BAKLJADU!

51. minut – PRILIKA ZA ZVEZDU! Gužva pred golom gostiju, Bukari pokušava, lopta je stigla do Spajića koji je bio na tri metra od gola, ali je šutirao daleko iznad gola.

46. minut – Počelo je drugo poluvreme!

1. POLUVREME

45+2. minut – Kraj meča!

45. minut – Igraće se još dva minuta u prvom poluvremenu, a možda i jače jer je Bukari na zemlji i ukazuje mu se medicinska pomoć.

42. minut – ŠANSA ZA ZVEZDU! Domaćini ozbilno prete, nova šansa za Olajinku koji je bio na samo nekoliko metara od gola, ali je Katić sjajno odbranio.

35. minut – PRVA I VELIKA ŠANSA ZA VOŽDOVAC! Vujanovićev zicer osujetio golman Popović, a potom je lopta sigla i do Jočića koji je šutirao direktno u golmana crveno-belih.

28. minut – NOVA ŠANSA ZA ZVEZDU! Bukari je došao do lopte posle dodavanja u prostor, zaobišao Katića, ubacio na peterac gde je Olajinka pokušao „makazicama“, ali preko gola.

21. minut – Zvezda dominira na „Marakani“, opao je ritam igre – gosti nemaju rešenje za sjajnu igru izabranika Vladana Milojevića.

16. minut – GOL! Olajinka duplirao vođstvo Zvezde! Šljivić je dobio odbitak na 18 metara od gola, pokušao je iz voleja, ali je lopta od Fleminga došla do Olajinke koji se namestio, a onda uputio i precizan udarac.

14. minut – NOVI PREKIRD! Đuričiću razbijena arkada, ukazuje mu se medicinska pomoć!

9. minut – GOL! Sjajan udarac Milana Rodića za vođstvo domaćeg tima. Naleteo je Rodić na odbijenu loptu i pogodio sa ivice kaznenog prostora za 1:0 – golman Katić nije mogao da učini ništa.

3. minut – PREKID! Lazar Nikolić je ostao na zemlji posle sudara i morala je da reaguje medicinska služba. Na sreću, fudbaler Zvezde je prošao bez povreda.

16.30 – Meč je počeo!

Sastavi:

Crvena zvezda: Popović – Nikolić, Spajić, Dragović, Rodić – Mijailović, Kanga – Bukari, Šljivić, Olajinka – Endijaj. Trener: Vladan Milojević.

Voždovac: Katić – Flemings, Jocić, Krpić, Lukić, Matić, Mitrović, Nešković, Vujanović, Đuričić, Đurđević. Trener: Nikola Mitić.

UOČI MEČA

Posle jesenjeg dela sezone, Zvezda ima bod zaostatka za Partizanom i sve je i dalje otvoreno u borbi za titulu.

U prvom delu sezone, Voždovac je u 5. kolu Superlige Srbije uspeo da savlada Zvezdu sa 3:2, a u jednom momentu je vodio sa velikih 3:0 golovima Burmaza, Neškovića i Teodorovića.

„Željno iščekujemo nastavak prvenstva, da pokažemo kvalitet i upustimo se u tešku borbu do kraja šampionata. Očekuju nas zahtevni mečevi odmah na početku, nijedna utakmica nije laka, ali sam optimista. U goste nam dolazi neugodna ekipa. Uz večitog rivala to je tim koji najmanje ‘leži’ Crvenoj zvezdi. Dva puta su nas pobedili na ‘krovu’, pre dve godine i sada u aktuelnoj sezoni. Bez obzira na promenu trenera, Voždovac u kontinuitetu ima izgrađen stil i filozofiju igre. Mladi igrači su sposobni i znaju da igraju, uz to su motivisani i puni elana. Očekuje nas dobra i teška utakmica“, zaključio je Vladan Milojević.

„Za svakog trenera i igrača su utakmice protiv dva srpska najtrofejnija kluba uvek idealna prilika za dokazivanje, pa će tako i ovaj meč biti motiv za moju ekipu i mene da se pokažemo u što boljem svetlu“, izjavio je trener Voždovca Nikola Mitić.

Mitić ima tek 32 godine, te je nedavno postao najmlađi prvi terener u istoriji Superlige Srbije. Debi će imati baš protiv Zvezde na stadionu „Rajko Mitić“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter