Izvor: SK
22.02.2024 u 10:22
0

DA LI SE RASTANAK PRIMAKAO: Obradović (još) čeka Partizan i novi ugovor

U sredu je srpske medije obišla krajnje neproverena izjava Željka Obradovića, najtrofejnijeg evropskog trenera, i podigla mnogo prašine. Mnogi su se bavili glasinom da je miljenik “Grobara” poručio da ne želi da napusti Partizan – nezvanično, da nezvaničnije ne može biti.

Ipak, u Partizanu trenutno prioritet imaju ozbiljnije teme od navodnih reči koje je uspešni stručnjak izgovorio u ugostiteljskom objektu u rodnom ČačkuPre svega, radi se o tome da li će Obradović ostati na čelu crno-belih u naredom periodu, budući da mu na leto ističe trogodišnji ugovor koji je sa klubom potpisao 2021. godine.

OVACIJE U KAZANJU: Srbija na „Igrama budućnosti“, GROMOGLASAN APLAUZ OD PUTINA

Kako Sport klub saznaje, Partizan nijednog trenutka nije zvanično ponudio novi ugovor Obradoviću, ma koliko to čudno zvučalo. Iskusni stručnjak je očekivao da se još prošlog proleća dogovori nastavak saradnje i strategija daljeg razvoja kluba, ali to toga nije došlo 2023. godine.

Očito je da Obradović nije navikao na takav razvoj događaja, budući da je tokom dana u Panatinaikosu i Fenerbahčeu obnavljanje ugovora bilo obavljeno blagovremeno.

Prema informacijama kojima raspolaže Sport klub, Obradovićeva želja je apsolutno bila da ostane u Partizanu i penzioniše se kao trener kluba u kojem se afirmisao. Međutim, ne po svaku cenu – Obradović ne želi da ostaje na čelu kluba ukoliko rezultati izostanu, tako da nije izvesno koliko bi produžetak ugovora trajao ako (ili kad) bi ga Obradović potpisao sa crno-belima.

Aktuelna situacija u crno-belom taboru je takva da rukovodstvo ne može Obradoviću ništa konkretno da kaže u vezi sa sledećom sezonom, što je svakako i jedan od razloga koji utiču na Obradovića u poslednje vreme.

“Žoc” je posle Kupa Radivoja Koraća i poraza od Crvene zvezde u finalu imao sastanak sa predsednikom kluba Ostojom Mijailovićem. Baš kao i posle poraza od Bajerna u Evroligi, prvi čovek Partizana pružio je punu podršku glavnom treneru ekipe.

Iduću utakmicu Partizan igra u okviru 27. kola Evrolige. Meč Partizan – Anadolu Efes u “Štark areni” na programu je u četvrtak 29. februara

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter