Izvor: Telegraf
31.01.2024 u 11:15
0

DETE PARTIZANA KUPIO FRANCUSKI VELIKAN: Transfer vredan četiri miliona!

Transfer karijere Andreja Ilića

Srpski fudbaler Andrej Ilić još jedan je igrač iz naše zemlje koji će obeležiti zimski prezalni rok. Fudbaler norveške Valerenge stiže u Lil, koji je za njega platio obeštećenje od četiri miliona evra.

Informaciju je objavio Fabricio Romano, najpoznatiji fudbalski insajder.

Andrej je dete Partizana, ali nikada nije zaigrao za prvi tim crno-belih, već je sa 18 godina otišao u Napredak, potom je igrao u Javoru, odakle je 2021. godine otišao u Letonski RFS, da bi prošlog leta prešao u Valerengu za 1,1 milion evra.

PRAVI SE REGIONALNA LIGA U FUDBALU: UEFA rekla da!

Norveški klub je iskoristio njegovu odličnu polusezonu, gde je na 16 utakmica postigao 11 golova i zaradio je faktički za šest meseci četiri puta više u odnosu na uloženo.

Andrej je i član mlade reprezentacije Srbije, igra na poziciji napadača, a na šest utakmica u mladoj reprezentaciji Srbije nije postigao gol.

Transfer u Lil svakako predstavlja krunu njegove karijere.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter