Izvor: Sputnjik
03.02.2023 u 09:22
0

DIGLA SE BURA U AMERICI! Jokićev trener razočaran

U noći između četvrtka i petka Nikola Jokić odigrao je još jedan vanserijski meč u NBA ligi i ispisao istoriju.

Digla se bura u Americi nakon što su posle startera, poznati i rezervisti za Ol-star meč koji će biti odigran 19. februara u Solt Lejk Sitiju.

Trener Denvera Majkl Meloun razočaran je što deo spektakla neće biti njegov učenik Eron Goron, dok se prva brada NBA lige DŽejms Harden, oglasio kratkom porukom – „nepoštovanje“.

Majkl Meloun vodiće tim čiji je kapiten Lebron DŽejms, a u prvoj petorci biće još: Nikola Jokić (Denver), Zajon Vilijamson (NJu Orleans), Stef Kari (Golden Stejt) i Luka Dončić (Dalas).

S druge strane, tim Janisa Adetokumba vodiće strateg Bostona Džo Mazula. Osim asa Milvoki Baksa u prvoj postavi naći će se još Džejson Tejtum, Kevin Durent, Kajri Irving i Donovan Mičel.

SRPSKI KOŠARKAŠ DOMINIRA: Jokić najbolji igrač meseca u Zapadnoj konferenciji NBA lige

Sve ovo poznato je još od ranije, ali se prava bura digla nakon što su u noći između četvrtka i petka izabrani i rezervisti, odnosno poznati su svi učesnici Ol-star spektakla zakazanog za 19. februar.

Izbor su glasanjem napravili treneri klubova, a sa spiska su otpale brojne zvezde, poput DŽejmsa Hardena iz Filadelfije, DŽejlena Bronsona (NJujork), Diarona Foksa iz Sakramenta, Erona Gordona iz Denvera.

Harden je bio ljut zbog takvog epiloga, i oglasio se kratkom i jasnom porukom na društvenim mrežama – „nepoštovanje“.

Za razliku od američkog reprezentativca koji je uz Embida najveća zvezda Filadelfije Seventisikers, trener Denvera Majkl Meloun pričao je o svom štićeniku Eronu Gordonu, za kog smatra da je svojim partijama ove sezone zaslužio da se nađe na utakmici „svih zvezda“.

– Koliko god to bilo razočaravajuće naš cilj je daleko veći od individualnih nagrada koje stižu usput. Mi stremimo da osvojimo šampionat i znao da je Gordon veliki deo toga – poručio je Meloun, koji će kraj aut linije predvoditi „Tim DŽejms“.

A u noći između četvrtka i petka Nikola Jokić odigrao je još jedan vanserijski meč u NBA ligi i ispisao istoriju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter