Izvor: BSC Happy
14.10.2023 u 20:55
0

Đoković branio titulu: Turnir otkazan!

Prošle subote ujutru su iz Pojasa Gaze lansirani raketni projektili na južni i centralni Izrael, zbog čega su se aktivirale sirene za vazdušnu opasnost u brojnim gradovima i mestima. Sukob između palestinske militantne grupe Hamas i Izraela traje već osam dana, a više od 1.800 Izraelaca i Palestinaca je ubijeno, dok je više od 4.000 ranjeno. Nemili događaji na Bliskom istoku pomerili su utakmice gotovo svih takmičenja, a sada je otkazan turnir na kom je Novak Đoković branio titulu.

Teniski turnir u Tel Avivu i zvanično je otkazan!

ATP je u subotu tokom dana obavestio javnost o otkazivanju, a naglasili su da su se pre donošenja odluke konsultovali sa stručnjacima za bezbednost.

– Snažno osuđujemo svaki oblik terorizma i žalimo zbog gubitaka nevinih života u ovom sukobu. Nadamo se i molimo za mir u regionu – istakao je predsednik ATP-a Andrea Gaudenci.

U prošlogodišnjem finalu sastali su se Novak Đoković i Marin Čilić. Najbolji teniser sveta je u dva seta savladao hrvatskog tenisera.

Podsetimo, srpski as svakako nije planirao da učestvuje na turniru u Tel Avivu, koji je trebalo da se održi od 5. do 11. novembra.

Novak Đoković će do kraja sezone igrati u Parizu, Završnom turniru u Torinu i Fajnal-ejtu Dejvis kupa u Malagi.

Oglasio se Novak i najavio kraj sezone

Novak Đoković je završio sa teniskim treninzima u Beogradu i nastavlja sa pripremama za turnire u Parizu, Torinu i Dejvis kupu u Malagi.
Novak se oglasio putem PR tima i najavio kraj sezone, ali i veliku borbu sa Karlosom Alkarasom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter