Izvor: BSC Happy
06.04.2024 u 17:58
0

ĐOKOVIĆ NE LIČI NA SEBE: Pitali ga šta očekuje od turnira u Monte Karlu, njegov odgovor iznenadio sve (VIDEO)

Biće ovo prvi turnir svetskog broja jedan nakon prekida saradnje sa Goranom Ivaniševićem.

Prvi masters na šljaci počinje u ponedeljak u Monte Karlu, a Novak Đoković će pokušati da se vrati u formu i napokon zabeleži zapažen rezultat u Kneževini gde nije igrao polufinale još od 2015. godine!

Prvo od pitanja je bilo koji teniser će imati najbolju sezonu na turnirima koji se igraju na pomenutoj podlozi, a srpski teniser je, kao i većina drugih, rekao da će to biti Karlos Alkaraz.

– Zašto, mislim da je očigledno sa njegovom istrajnošću. Ta podloga odgovara njegovoj igri, odrastao je na njoj. Da, mislim da će on biti najbolji – rekao je Đoković koji favorizuje Alkaraza da slavi i na mastersima u Rimu i Madridu.

Danil Medvedev je prošle godine konačno osvojio prvu titulu na šljaci, pa su teniseri upitani da li će to moći da ponovi.

– Nadam se da hoće – kratko je odgovorio Novak.

Prošle godine Andrej Rubljov je po prvi put u karijeri osvojio masters iz serije 1.000, ali Đoković nije znao ko bi mogao da bude novi debitant u novom društvu.

– Hm, ko bi to mogao da bude?

Žoao Fonseka je njegov izbor za tenisera koji bi mogao najviše da iznenadi na šljaci, a zanimljivo je da je Kris Jubenks izabrao Rafu Nadala.

– Fonseka, Brazilac. Video sam kako igra, veoma je dobar. Podseća me na mene – tvrdi Đoković.

Izneo je i predviđanje u vezi sa osvajačem Rolan Garosa.

– Zverev nikada nije osvojio grend slem, tako da biram njega – poručio je Novak.

Novakovi ciljevi su dosta skromniji, na šta nas u prošlosti nije navikao što dovoljno govori da se ne nalazi u dobroj formi.

– Da prođem dve runde u Monte Karlu. Što nije bio slučaj već dosta godina – našalio se Đoković i potom korigovao:

– Okej, da budem polufinalista.

Novak je slobodan na startu turnira, dok će u drugoj rudni igrati sa Romanom Safijulinom ili kvalifikantom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter